Lifting lica

Platinum lifting

Estetski sistem koji pomaže pri smanjenju znakova starenja sa specijalnim proizvodima i mikro amperskom tehnologijom. Ovim tretmanom se učvršćuje i zaglađuje koža,nadoknađuje izgubljena vlažnost te utječe na poboljšavanje cirkulacije. Ten se revitalizira već pri prvom tretmanu.

Platinum lifting u Beauty centru Elite je neagresivan tretman koji pruža klijentu mogućnost da postigne rezultate smanjenja starenja bez oporavka,kirurških zahvata i troškova skupih operacija te ostalih agresivnih tretmana.

Primjena: suha, ostarjela i zadebljana koža, akne, proširene pore, ožiljci, obnova tkiva i mišića, spušteni kapci, limfna drenaža.

 

ATP lifting

ATP lifting – naziva se kao "struja života"  ili  "molekularna struja" zbog toga što je prijenos energije ili izvora snage koji čini život mogućim u svakom živućem organizmu. Uključuje i stanične aktivnosti, DNA umnožavanje,obnovu i liječenje,sintezu kolagena i elastina, neuro prijenos i kontrakciju mišića.

Neovisna istraživanja na pojedini bt-Coctail sastojcima pokazala su povećanje ATP-a od čak 67% što znatno pridonosi mlađem i zdravijem izgledu kože, obnavljanju pora, te smanjenju vidljivosti bora i borica. Smanjenje borica 40%, dubokih bora 70%, 80% smanjuje veličinu pora i 65% poboljšava elastičnost kože.